U21-anfører Vestergaard: Vi måtte ikke ligne små børn

Der var frustrationer i det danske omklædningsrum, da spillerne fra U21-landsholdet i pausen evaluerede indsatsen i første halvleg i EM-åbningskampen mod Tjekkiet i Prag.

Danmark var bagud 0-1 i onsdagens kamp, men efter en opsang fra landstræner Jess Thorup oven på en svag første halvleg fik danskerne vendt tingene til en 2-1-sejr i anden halvleg.

- Jeg fik også sagt noget, og andre bød ligeledes ind. Ingen var tilfredse med det, der foregik. Vi blev enige om, at vi ikke måtte ligne små børn, siger Danmarks anfører, Jannik Vestergaard.

- Vi skulle ind og være hårde i duellerne og sørge for at vinde nogle bolde, så vi kunne sætte spillet op derfra. Det kunne ikke være rigtigt, at vi blev kørt over på det fysiske plan, siger han.

Danmark fik rettet noget op på helhedsindtrykket i anden halvleg.

- I anden halvleg viste vi, at vi kunne kæmpe.

- Heldigvis for os selv fik vi vist, vi kunne det, og derfra kunne vi dominere kampen.

- Måske var det fint, at vi alle fik øjnene op for, hvad der skal til. Det er denne her tænding og aggressivitet defensivt, og det rettede vi op på, siger Jannik Vestergaard.

Midterforsvareren fra Werder Bremen sørgede for dansk udligning efter 55 minutter, da han hovedstødte et indlæg fra Jonas Knudsen i mål.

- Jeg fik et fint indlæg, og jeg forsøgte at finde en god position. Bolden ramte mig i hovedet, så jeg skulle ikke gøre så meget. Det var dejligt at få scoret, og det skete på et godt tidspunkt, siger Jannik Vestergaard.

Den indskiftede danske debutant Pione Sisto sørgede for 2-1-scoringen syv minutter før tid.

Danmark møder lørdag Tyskland i den anden kamp i gruppe A. Tirsdag venter Serbien i den afsluttende gruppekamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip