Uacceptable resultater bag FCKs trænerfyring

En klub som FC København kan ikke leve med at ligge till nedrykning efter fem runder i Superligaen. Derfor må træneren gå.

Det er de udeblevne resultater, der nu får FC København til at fyre belgieren Ariël Jacobs og erstatte ham med nordmanden Ståle Solbakken som ny cheftræner på en 3-årig kontrakt.

- Resultaterne vi som klub har opnået på banen de seneste måneder er ikke acceptable for FC København, og derfor har vi valgt at ophæve samarbejdet med Ariël Jacobs. Hans generelle evner, personlighed og dedikation sætter vi ikke spørgsmålstegn ved. Det er ene og alene sportslige årsager, der ligger bag vores beslutning, siger administrerende direktør Anders Hørsholt.

Ståle Solbakken har tidligere haft succesrige perioder i København som både spiller og træner.

- Ståle Solbakkens kvaliteter som træner er indiskutable, og samtidig kender han denne klub helt ind til benene og er en del af dens historie. Derfor vurderer vi, at han er den rigtige mand for os både på kort og lang sigt. I første omgang er der et stort stykke arbejde at gøre for at få resultaterne på ret køl. Og derefter skal vores sportslige udvikling og ambitioner fortsætte og indfries, siger Anders Hørsholt.

45-årige Ståle Solbakken har som spiller repræsenteret FC København 15 gange i sæsonen 2000/2001 og stod i spidsen for løverne som træner i 178 kampe i perioden 2005 til 2011.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip