Uafgjort i dramatisk danskermøde

Der var ellers ikke meget, der tydede på, at Niki Zimling og hjemmeholdet Mainz skulle få point ud af kampen. Efter bare 22 minutter havde Hoffenheim allerede bragt sig foran med 2-0.

Det første mål stod Kevin Volland bag. I det 14. minut tog han et flot sololøb og afsluttede trods en spids vinkel uden for Mainz-keeperen Heinz Müllers rækkevidde.

Otte minutter senere var den så gal igen. Denne gang var scoringen signeret brasilianske Roberto Firmino. Med et frækt lob over den fremadstormende Heinz Müller bragte han Hoffenheim på sikker vinderkurs.

Den kurs holdt indtil otte minutter før tid, hvor Mainz for første gang puttede grus i Hoffenheim-maskinen. Fuldstændig ud af det blå afsluttede Eric Maxim Choupo-Moting. Om afslutningen kom bag på Hoffenheim-målmand Koen Casteels er ikke til at sige, men belgieren var i hvert fald ude af stand til at forhindre reduceringen.

Helt galt gik det to minutter inde i dommerens tillægstid. Mainz havde hevet målmand Heinz Müller med op på en dødbold - og bolden røg faktisk fra hans pandebrask over til en fri Nikolce Noveski, der resolut sparkede udligningen ind til stor jubel for hjemmepublikummet.

Med det uafgjorte resultat ligger Hoffenheim og Mainz side om side i Bundesligaen som henholdsvis nummer 10. og 11. Begge hold har ti point for otte kampe.

Jannik Vestergaard spillede hele kampen for Hoffenheim og viste i flere situationer sin store nærkampsstyrke. Niki Zimling blev skiftet ud efter 66 minutter.  

Dagens Gossip