Ubesejrede Micki Nielsen banker hårdfør italiener

Skrevet af admin

19/03/2016

Dagens topnyheder

Bokseren Micki Nielsen vandt lørdag aften karrierens største kamp på hjemmebane i Albertslund.

Danskeren måtte for første gang ud i 12 omgange, da han slog italieneren Mirko Larghetti på point. Med sejren er Micki Nielsen fortsat ubesejret i sin professionelle karriere.

33-årige Larghetti var Micki Nielsens hidtil sværeste modstander. Italieneren har blot tabt én kamp som professionel, og det var i en WBO VM-kamp mod verdensmesteren Marco Huck.

Micki Nielsen, der i offentligheden har stået i skyggen af storebror Patrick Nielsen, beholder med sejren sin WBC International-titel.

Danskeren startede kampen aggressivt og fik sat flere gode slag ind allerede i første omgang.

Men Micki Nielsen blottede også sig selv flere gange, når han satte sine hårde slag ind, og det gav plads til, at italieneren kunne komme ind på kroppen af ham.

Fra fjerde omgang kom Larghetti bedre med i kampen og fik lagt pres på Micki Nielsen. Og selv om danskeren fortsat fik ramt sin modstander med hårde slag fra venstrearmen, bed det ikke på den hårdføre italiener.

Som kampen skred frem faldt Micki Nielsens parader en smule, efterhånden som trætheden meldte sig. Det gav plads til Larghetti, der fortsat tog imod det ene slag mod hovedet efter det andet uden at virke synderligt påvirket.

I de sidste omgange var kampen helt lige, og det var ikke til at sige, hvem der ville trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Kampens sidste minut blev et rent hundeslagsmål, hvor de to boksere hamrede løs på hinanden uden dog at få sat det endegyldige stød ind.

Det efterlod kampens afgørelse i dommernes hænder, der med en enstemmig beslutning gav Micki Nielsen sejren.

Kampen gjaldt WBC's International-titel i cruiservægt, som Micki Nielsen i forvejen var indehaver af. Danskeren har nu 21 sejre i lige så mange kampe, heraf 14 på knockout.

/ritzau/