Ubesejrede Panthers vinder igen og går i slutspillet

Carolina Panthers og deres to meter høje quarterback Cam Newton har gang i en historisk sæson i amerikansk fodbold

Søndag vandt holdet sin 12. sejr ud af 12 mulige i denne NFL-sæson, da det slog ærkerivalerne fra New Orleans Saints 41-38.

Dermed er holdet fra Charlotte i North Carolina allerede klar til slutspillet i NFL. Det begynder i januar.

Egentlig blev Panthers' plads i slutspillet afgjort tidligere på aftenen. Det skete i kampen mellem Panthers' divisionsrivaler Atlanta Falcons og Tampa Bay Buccaneers. Her vandt Tampa Bay, og begge hold har nu vundet seks kampe ud af 12.

Det så ellers længe ud til, at Panthers skulle tabe sin første kamp i sæsonen. For første gang i flere måneder var Panthers bagud, da kampen gik ind i sidste quarter.

Da der resterede et minut på uret, var Panthers bagud med 38-34, men som det er sket så mange gange før i sæsonen, serverede Cam Newton et projektil til sin receiver Jerricho Cotchery, der hev bolden til sig og afgjorde kampen til Panthers' fordel.

Det var femte touchdown kastet af Cam Newton i kampen. Den store quarterback bliver af mange nævnt som en af favoritterne til at blive kåret til årets MVP - den mest værdifulde spiller i NFL.

Uge efter uge har den tårnhøje quarterback imponeret med nye rekorder og spektakulært spil.

Til tider har fokus dog også været på andet end det spektakulære spil. Cam Newton har blandt andet modtaget kritik for at rive et flag fra modstanderholdets fans og for at være for hoverende i forbindelse med en scoring.

Carolina Panthers er ikke desto mindre det eneste ubesejrede hold i NFL. Det er kun sket ni gange før i ligaens historie, at et hold har vundet de første 12 kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip