Ubesejrede Roma redder uafgjort i sidste øjeblik

01/12/2013

Den italienske traditionsklub AS Roma imponerede voldsomt ved at vinde sæsonens første 10 kampe på rad i Serie A, men i de seneste uger er vinden gået ud af de romerske sejl.

Søndag måtte træner Rudi Garcia og hans tropper nøjes med 1-1 på udebane mod Atalanta, og det var fjerde gang i træk, at Roma gik fra banen med remis.

Romerne måtte igen stille op uden veteran-playmakeren Francesco Totti, der har kæmpet med en forstrækning i en måneds tid, og den 37-åriges fravær har ikke gjort noget godt for holdets resultater.

Det så endda ud, som om Roma skulle have sæsonens første dukkert, efter at venstrebacken Davide Brivio havde bragt Atalanta foran seks minutter inde i anden halvleg.

Men til allersidst fik hollænderen Kevin Strootman reddet et point for gæsterne, der altså stadig kan prale af at være ubesejrede i denne sæson.

Dermed holder Roma også afstanden ned til Inter, der ligger nummer fire efter en skuffende uafgjort mod Sampdoria.

Hjemme i Milano førte Inter ellers indtil det 89. minut mod gæsterne, som brændte et straffespark 20 minutter før tid.

Men i kampens sidste minut fik Sampdoria en ny chance fra pletten, og den udnyttede indskiftede Fernandes Renan til udligning til 1-1.

På Inter-bænken måtte det danske talent Patrick Olsen endnu engang se samtlige 90 minutter uden at komme i aktion. Olsen venter fortsat på sin første optræden i Serie A.