Udenlandsk avis skamroser Mary: Hun er elegant og slående – selv i genbrugstøj

Der var tale om en stor dag for tilhængere af de europæiske kongehuse, da Stockholm lørdag lagde gader til en kæmpe fest i forbindelse med kong Carl Gustafs 70 års fødseldags.

Selv om broderfolkets konge var dagens helt store hovedperson, så vælger den engelske avis The Daily Mail at rette fokus mod kronprinsesse Mary, der sammen med kronprins Frederik var blandt gæsterne til den runde fødseldag.

I dag bliver Mary nemlig skamrost af avisen, der bruger ord som 'elegant' og 'stilfuld' om den kommende dronning af Danmark.

Mary løber på den måde med opmærksomheden fra den svenske konges store dag, da hun under overskriften 'Den er virkelig tidløs! Kronprinsesse Mary genbruger sin favorit jakke og klassiske lilla hat til kong Carl Gustafs 70 års fødseldag' roses til skyerne af avisen.

De rosende ord hænger blandt andet sammen med den frakke, som kronprinsessen bar til gårdagens store fest, da der ifølge englænderne er tale om 'genbrug' – Mary havde nemlig den samme frakke på for omkring ét siden, hvor hun modtog beklædningen af den hollandske dronning.

Sidst Kronprinsesse Mary trak overskrifter i udlandet var for et par måneder siden, hvor flere medier bed mærke i kronprinsessens adfærd under en charmetur til Saudi-Arabien.

Læs også: Mary trækker overskrifter i udlandet: Nægtede at følge muslimske skikke

Dengang skrev The Daily Mail, at Mary fulgte i fodsporene på den amerikanske førstedame, Michelle Obama, ved ikke at bære tørklæde, hvilket ellers er normal praksis for kvinder i olielandet.

Se her hele den engelske artikel, hvor den danske kronprinsesse roses til skyerne. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Dagens Gossip