Udgået Valgren: Det er noget værre lort

Sygdom kostede fredag den danske Tinkoff-Saxo-rytter Michael Valgren deltagelsen i årets Tour de France på tærsklen til paradeetapen til Paris.

Og Valgrens humør var da heller ikke i top i målområdet efterfølgende.

- Det er noget værre lort. Jeg ville selvfølgelig gerne have gennemført etapen og være kommet til mål med alle de andre, siger Valgren til Ekstra Bladet.

- Nu skal jeg ikke ind og køre på Champs-Élysées, og det var noget af det, jeg havde set allermest frem til. Så det er en hård nød at knække.

Allerede torsdag havde sygdommen ramt Valgren, som dog formåede at komme igennem 18. etape. Men det ekstremt opskruede tempo fredag var mere, end Valgren kunne holde til.

Han er sikker på, han kunne være kommet igennem, hvis ikke han havde været syg, men trods skuffelsen tænker han allerede på revanche.

- Jeg vil gerne vende tilbage og have min revanche, for det er surt at udgå, men jeg er ikke den eneste, siger den danske Tour-debutant.

Han har dog besluttet at følge holdet hele vejen til Paris, så han får stadig lov til at opleve stemningen i den franske hovedstad.

Lørdag gælder det sidste etape i Alperne med afslutning på Alpe d'Huez, og det er altså sidste udkald for dem, som vil hoppe op i klassementet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip