Udmattet Andy Murray trækker sig i Rom

Det er dejligt at vinde tenniskampe. Men man kan også vinde så mange kampe, at det bliver for meget af det gode.

Det synes at være filosofien bag Andy Murrays beslutning torsdag om at trække sig fra ATP-turneringen i Rom før 1/8-finalerne.

Derfor kom hans modstander, belgieren David Goffin, videre til kvartfinalerne i den italienske grusturnering uden kamp.

- Jeg er helt klart træt. Jeg havde det okay på banen i går og spillede en ret god kamp. Men da jeg stod op i morges, var jeg udmattet, siger Andy Murray ifølge nyhedsbureauet dpa.

Den skotske tennisstjerne har inden for de seneste uger vundet grusturneringerne i München og Madrid, hans første titler på grus i karrieren.

Derfor har Andy Murray i den seneste tid spillet flere kampe, end han formentlig havde regnet med. Og med grand slam-turneringen på grus, French Open, i Paris få uger væk var der ingen grund til at risikere at blive overbelastet.

- Det gav ikke mening for mig at spille. Man kan risikere at blive skadet eller syg, hvis man spiller, når man er så træt. Jeg forsøger at træffe den rigtige beslutning og lytte til, hvad min krop fortæller mig.

- Jeg har spillet ni kampe på 12 dage og lidt double. Så meget har jeg aldrig før spillet på grus i min karriere. Derfor virker det her som det rigtige at gøre, siger Andy Murray.

/ritzau/

Dagens Gossip