Udrensning i Randers: Seks spillere ryger ud

Denne sæsons bronzevindere er allerede godt i gang med at trimme truppen til den kommende sæson. Og det går nu ud over seks af klubbens spillere, som er vejet og fundet for lette. Derfor ønsker klubben ikke at forlænge kontrakterne med Christoffer Geertsen, Anders Egholm, Elfar Helgason, Remco van der Schaaf, Oliver Feldballe og Pierre Boya.

Cheftræner Colin Todd beklager afskeden med de seks spillere, men det er ganske enkelt nødvendigt, forklarer han.

- Det er en af de svære sider af fodbolden, når der skal tages beslutninger om spillere, hvis kontrakt står til udløb. Det er ikke nogen behagelig tjans, men beslutninger skal jo tages, og vi føler, at vi har gjort det rigtige, når de seks spillere ikke får fornyet deres aftaler, siger Todd i en pressemeddelelse.

De seks spilleres afgang åbner op for et travlt transfervindue for Randers FC, som må formodes at skulle hente erstatninger ind i stedet for de spillere, man nu siger farvel til. Randers har indtil videre blot skrevet kontrakt med to nye spillere i form af Mads Agesen fra AC Horsens og Nicolai Poulsen, der kommer fra klubbens ungdomsafdeling.

 

 

 

Dagens Gossip