Udsender One Direction-film i ny udgave

»This Is Us« hittede stort efter premieren i august. Filmen har på blot en måned solgt billetter for 335 millioner kroner på verdensplan og nu er producenten Sony Pictures klar til at skumme fløden én gang mere.

Studiet bag Morgan Spurlocks film meddeler, at »This Is Us« er blevet klippet om og en længere version kommer ud i biograferne i morgen, fredag. Den bærer titlen »One Direction: This Is Us - Extended Fan Cut« og rummer blandt andet nye optagelser, der ikke er med i første udgave. Der er også indsat fire nye sange fra boybandets koncerter.

»Vi er fuldstændigt overvældede af reaktionerne på filmen, så det glæder os at kunne udsende denne forlængede version til One Directions fans«, siger Sony Pictures’ marketingdirektør Jeff Blake.

Han har gode muligheder for endnu et hit. Da den oprindelige udgave af »This Is Us« fik gallapremiere i London den 20. august, var der ifølge politiet langt over 50.000 fans på gaderne for at få et glimt af Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip