Udsolgt til akustisk koncert med Medina

Pop-prinsessen Medina’s debut i Koncertsalen i København har fået mange mennesker til at købe billet. Så mange at der nu meldes alt udsolgt til koncerten i oktober.

Men der er stadig håb for at opleve Medina. Koncerthuset arrangerer nemlig en ekstrakoncert i november.

Her vil publikum opleve sangerinden i et anderledes akustisk set-up, hvor der er skruet ned for overflødigheder og op for det, der har gjort Medina til Medina og dansk pop til et internationalt fænomen: nemlig en særlig evne ud i det musikalske håndværk og evnen til at fremføre det medlevende og elegant på samme tid.

Medina har været med til at sætte nye standarder for dansk musiks formåen.

Siden hun i begyndelsen af 2009 for alvor slog sit navn fast herhjemme, har hun solgt flere end 500.000 singler og over 130.000 albums.

I samme periode har hun udsendt flere end 20 musikvideoer, modtaget guld- og platinplader og rundet over 100.000 solgte eksemplarer af det internationale debutalbum 'Welcome to Medina". Den engelsksprogede opfølger er allerede udgivet i store dele af Europa og udkommer til september i USA.

'You and I', Medinas første internationale udgivelse, nåede toppen af bl.a. den amerikanske Billboards 'Hot Dance Airplay'- hitliste, og singlen lå også i A-rotation på BBC's Radio 1.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip