Udstemt rockmusiker: Stemte på Allan Simonsen

- Hva' sååå Odense, råbte den unge musiker, Mattias Hundebøll, på bedste rockstjerne-manér, efter hans havde danset tango fredag aften.

Den 31-årige musiker og tv-vært var nemlig på hjemmebane, da Vild med dans fredag aften rykkede fra studiet i København til Odense Congress Center.

Så vrede er seerne: Allan Simonsen fortsætter i Vild Med Dans

Men den kække odenseaner havde ingen hjemmebanefordel. Tværtimod. Som det tredje par måtte han nemlig forlade danseprogrammet sammen med partneren Mie Moltke.

- Det er forfærdeligt, at vi ikke længere skal bruge tre timer sammen hver dag. Og jeg skulle have sunget i næste program, så det er bare vildt nederen, fortæller en ærgerlig Mattias Hundebøll.

Selv om han nu slipper for mange timers hård dansetræning, er den lade side ikke den, Mattias Hundebøll ligger mest på.

- Jeg er i gang med at lave et børneprogram til DR, der hedder "101 ting, jeg ville ønske, jeg havde vidst som teenager" og derudover skal jeg selv være vært på nogle programmer. Og så laver jeg jo musik.

- Men først skal jeg nok bare ud i lufthavnen hurtigst muligt, så jeg kan ligge fire dage på en strand og få mig en ægte kulør. Det har jeg brug for, siger han.

Billeder: Kendte ankommer til "Vild med dans"

Selv har parret ikke noget bud på, hvad der gik galt i fredagens tango.

- Det er virkelig svært at gennemskue, hvad dommerne vil have. Vi er gået efter det klassiske, men måske er det ikke lige det, de vil have, lyder det fra Mattias Hundebøll.

Dommerne roste ellers parrets tango og gav dem 17 point. Konkurrenten Allan Simonsen indkasserede sølle syv point, men strøg alligevel direkte videre. Men det nager ikke det udstemte par.

- Jeg gav ham faktisk selv en stemme i dag. Allan kommer med en historie og et følelsesapparat, som bare er dejligt at følge. Og nu rykker han sig pludselig. Han bliver farlig, lyder det fra rockmusikeren.

- Det her er et underholdningsprogram. Man kan ikke stå og være sur over, at der er nogle dårligere dansere, der går videre, siger partneren Mie Moltke, mens tårerne løber ned ad kinderne.

Se billederne nedenunder...

//Newspaq

 

 

Dagens Gossip