Udviklingsminister delte gode nyheder ud

De gode nyheder fra de fattigste dele af verden blev fredag morgen i bogstaveligste forstand overrakt af flere folketingspolitikere til rejsende på Københavns Hovedbanegård.

Udviklingsminister Christian Friis Bach (R) og en række kollegaer var mødt op for at støtte udviklingskampagnen Verdens Bedste Nyheder, der rullede over Danmark for fjerde år i træk. 1.000 andre frivillige landet over var også på gaden fredag for at dele kampagneavisen ud.

»Det er vigtigt at være med til Verdens Bedste Nyheder, fordi det giver os troen og håbet på, at det kan lade sig gøre at skabe fremgang og fred, selv i nogen af verdens fattigste og mest uroplagede lande,« siger Christian Friis Bach i en pressemeddelelse.

Kampagnen, som blandt andet Danida er med til at arrangere, sætter fokus på de fremskridt og udviklingsresultater, som er en del af hverdagen i mange udviklingslande, men som dansk udviklingssamarbejde har bidraget til at forbedre. Blandt andet dør færre kvinder i forbindelse med fødsler, flere piger kommer i skole, og afsides liggende landsbyer får indlagt elektricitet.

Dagens Gossip