Udvisninger giver panderynker i Randers

Den er gal med disciplinen i Randers. Fem røde kort i sæsonens seks første kampe af betydning er det blevet til. Tre udvisninger er faldet i Europa League-kvalifikationen, mens Randers søndag indkasserede yderligere to i Alka Superligaen.

Det kostede mod Elfsborg, hvor holdet tabte 0-1 med 10 mand på banen til slut, og det kostede mod AGF i ligaen søndag, hvor en 2-0-føring endte i et 2-3-nederlag.

- Fem røde kort er bekymrende, og det er noget, der har været oppe og vende før med disciplinen. Nu er vi så nødt til at tage den op igen. Denne gang med nogle andre folk godt nok, siger sportschefen i Randers, Peter Christiansen.

Især i kampen mod AGF kom dommeren i fokus ved flere kendelser, men det er pinligt at give dommeren skylden, mener sportschefen.

- Vi kan ikke give dommeren skylden. Jeg synes, det er pinligt, hvis man skyder skylden den vej, og det synes jeg generelt, at man skal holde sig fra.

- Men jeg håber heller ikke, at vi bliver sådan et hold, som dommerne langer gule kort efter konstant. Vi spiller kontant og fysisk i Randers, men omvendt skal vi selvfølgelig holde os inden for reglementet, siger han.

Cheftræner i Randers, Colin Todd, føler sig en smule magtesløs overfor spillernes manglende selvdisciplin og smider ansvaret over på spillerne selv.

- Det handler om selvdisciplin. Og der må spillerne kigge på sig selv. Jeg kan ikke gøre meget, når en spiller smider en albue i hovedet på en modspiller.

- Så det handler ikke om mig, men om spillerne. Men det sker for ofte, og vi skal absolut have gjort noget ved det, siger træneren.

Det er Alexander Fischer enig i.

- Jeg ved ikke helt, hvad der foregår med alle de udvisninger for tiden. Men vi er nødt til at kigge indad, og de spillere, der begår de her forseelser, må få lidt styr på selvkontrollen, siger spilleren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip