Udvisninger hjalp dansk U21-landshold til storsejr

05/03/2014

Det danske U21-landshold i fodbold vandt en knusende sejr i EM-kvalifikationen på 8-0 over Estland på Farum Park onsdag aften.

Sejren blev grundlagt tidligt i første halvleg med et højt pres fra de unge danskere. Esterne kunne svarede igen med to nedfældninger i feltet, og dermed blev to estiske spillere sendt tidligt i bad i henholdsvis 12. og 15. minut.

Den danske talentfulde Bayern München-spiller Pierre-Emile blev dobbelt målscorer på straffespark, og efter 20 minutter kunne Andreas Cornelius udvide føringen til 3-0.

Med to røde kort og ni mand på banen kom esterne aldrig for alvor ind i kampen mod danskerne, der fra startfløjt var overlegne. David Jensen fik derfor næsten intet at se til i det danske mål.

Danskerne fortsatte det hårde pres i anden halvleg fra første minut. Yussuf Poulsen headede bolden ind til 4-0 kort inde i anden halvleg, mens Nicolaj Thomsen og Lasse Vigen Christensen også fik netmaskerne til at blafre med to mål hver.

Der resterer to kampe i gruppespillet for det danske U21-landshold, der med sejren i Farum Park bevarer førstepladsen i EM-kvalifikationen foran Rusland.

Netop Rusland kommer på besøg i Danmark den 3. september, mens Bulgarien lægger vejen forbi den 9. september.