Udvist Horsens-spiller raser Vibe-film

Men det ændrede sig pludseligt, da Mads Agesen blev smidt ud, og Sønderjyske fik straffespark. Derfra tog Sønderjyske teten og vandt 4-2. Hårdt for Horsens, som nu skal vinde på mandag for at sikre sig en ny sæson i Superligaen.

Mads Agesen var efterfølgende rasende på Lasse Vibe omkring det røde kort. Han mener, at Vibe filmede og dermed gjorde, at Agesen fik direkte rødt kort.

- Jeg tager fat i Lasse Vibe for at fortælle ham, at han skal lade være med at smide sig for anden gang. Da jeg så vil tage fat i ham, smider han sig til jorden og tager sig til hovedet. Det synes jeg er under al kritik, og jeg synes slet ikke, det er til rødt kort.

- Alle kan se, at han filmede, og det ved Lasse også godt. Han giver dommeren muligheden for at give mig det røde kort, men det gør jeg omvendt også ved at tage fat i ham, sagde Agesen til TV3 Sport 1.

TV-billederne viste, at Agesen ramte Vibe i brystet, og at Vibe teatralsk kastede sig i græsset og tog sig til ansigtet. 

Agesen er med det røde kort ude af gyserkampen om at undgå nedrykning på mandag, men det bekymrer ham ikke.

- Vores chancer er gode. Vi er et rigtig godt hold, når det virkelig spidser til. Det betyder ikke så meget, om jeg er med eller ej. Dem, der spiller i stedet for, er lige så gode.

AC Horsens-forsvareren Morten Rasmussen var nedtrykt over nederlaget, og han mener, at det røde kort afgjorde kampen.

- Vi taber mere eller mindre kampen, da vi får det røde kort. Det er noget pis og lort. Nu skal vi vinde på mandag, og ellers er det slut, sagde han bramfrit til TV3 Sport 1.

- Jeg skal lige hjem og sunde mig over den her. Jeg synes egentlig, at vi var på vej imod sejren, men nu får vi så den finalekamp på mandag, og som tingene har udviklet sig, så skal vi måske være glade nok for det, tilføjede han. 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip