Udvist Randers-profil: Kusk er uærlig

Mandag aften tabte Randers FC med hele 1-4 på hjemmebane til AaB. I kampens slutfase fik den stærke Randers-dynamo, Elmar Bjarnason, sit andet gule kort og blev vist ud af opgøret.

Udvisningen kom, da islændingen kastede en bold efter Kasper Kusk i slutfasen.

Elmar Bjarnason var dog ikke tilfreds med udvisningen, og han langede efter kampen kraftigt ud efter Kasper Kusk.

- Han prøvede at trække tiden, og jeg kastede en bold efter ham stille og roligt. Jeg havde adrenalin i blodet, og jeg reagerede bare. Det står i reglerne, at jeg skal have gult for den, men dommeren burde have tænkt sig lidt om.

- Kasper Kusk er en fantastisk spiller, men han filmer for meget. Jeg kastede bolden stille og roligt til ham, og han kunne bare have grebet den.

- Men han prøvede helt klart at få mig smidt ud. Han er en fantastisk fodboldspiller, men han er uærlig, siger Elmar Bjarnason.

Selvom Bjarnason uddeler stor kritik til Kasper Kusk, så tager han selv ansvaret for det røde kort.

- Det var dumt lavet af mig, og jeg tager det fulde ansvar. Men jeg synes stadigvæk, det er uærligt at prøve så hårdt på at få en anden spiller smidt ud. Det pisser mig af, siger Elmar Bjarnason.

Udvisningen betyder, at Elmar Bjarnason har karantæne i Randers FC’s næste kamp. Den bliver spillet hjemme på AutoC Park i Randers efter landskampspausen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip