Udvist Randers-spiller: Usympatisk af Justesen

Skrevet af admin

30/11/2014

Dagens topnyheder

Der var dramatik for alle pengene, da Hobro og Randers tørnede sammen i et lokalopgør søndag eftermiddag. Randers fik to mand smidt ud i anden halvleg, og gæsterne måtte dermed klare sig med ni mand på banen i slutningen af kampen.

Mads Agesen var første mand til at få marchordre, da han blev præsenteret for et rødt kort efter en batalje med Hobros Mads Justesen.

- Jeg gjorde ikke det mindste for at slå ham. Jeg skubbede ud efter ham, ligesom han gjorde mod mig. Justesen råbte og skreg, da han smed sig, og den hoppede dommeren åbenbart på, siger en slukøret Mads Agesen efter kampen.

Randers-spilleren var alt andet end tilfreds med Justesens handlinger.

- Det var usympatisk lavet af Mads Justesen. Jeg har aldrig været udsat for sådan noget før, men man må sige, at det var godt lavet af ham, fordi han fik det ud af det, han ville, siger Agesen.

Mikael Ishak fik rødt kort efter et spark mod Hobros Jonas Damborg. Et rødt kort, som Randers' cheftræner Colin Todd mente var helt okay.

- Det var et korrekt rødt kort. Mikael Ishak sparkede ud efter modspilleren, og han fortjente at blive vist ud, siger Randers-træneren.

Mads Agesen var meget tilfreds med, at hans holdkammerater hev sejren hjem på trods af udvisningerne.

- Det var stærkt, at gutterne holdt stand. Vi vandt 1-0 og fik lukket af, selvom vi var to mand i undertal. Det var en fantastisk præstation, siger Mads Agesen.

/ritzau/