Ufarlige jyder deler point i Horsens

Egentlig var det en ganske åben kamp, og egentlig var der chancer til en håndfuld scoringer, men hverken AC Horsens eller Esbjerg kunne gøre arbejdet færdigt, og derfor sluttede superligamødet i Horsens med et unødvendigt 0-0-resultat.

AC Horsens mødte frem til kampen uden sejre i både de seneste seks møder med Esbjerg og i holdets første seks hjemmekampe i denne sæson, og begge de kedelige statistikker blev altså udvidet til syv søndag eftermiddag.

I lange perioder af første halvleg var Esbjerg da også det farligste og mest målsøgende mandskab.

Nok havde Horsens bolden mest, og især Martin Retov fordelte den godt, men hver gang strandede opspillet i esbjergensernes forsvarsrækker, inden det nåede at blive farligt.

Der er til gengæld ikke så mange dikkedarer hos Jess Thorups oprykkere. Esbjerg fedter ikke unødvendigt rundt med bolden, men angriber i rasende fart, så snart holdet får fat i den. Det virker ofte hektisk, men i første halvleg, så det ganske fornuftigt ud.

Efter flere gode Esbjerg-muligheder fik hjemmeholdet dog en opblomstring til allersidst i halvlegen, hvor Horsens i flere minutter belejrede gæsternes mål og tvang Lukas Hradecky til flere flotte redninger.

Den medvind tog Johnny Mølbys tropper med ind til anden halvleg, hvor Horsens indledningsvis var jævnt dominerende og også fik tilspillet sig flere farlige muligheder.

Men østjyderne savner kvalitet i offensiven, hvor hverken Ken Fagerberg eller Jude Nworuh er farlige nok, og når Martin Spelmann er bundet til en position på højre midtbane, er det småt med gennemslagskraften.

Uheldigt var det dog, at Martin Retov ramte overliggeren med et drøn, nøjagtigt som Esbjergs Jakob Ankersen gjorde det ni minutter før tid. Derfor endte opgøret uden scoringer, selv om det ikke burde have gjort det.

Resultatet batter ikke for alvor i tabellen, hvor Horsens fortsat er midterhold med pil ned, mens Esbjerg trods alt kravler over stregen, fordi vestjydernes målscore er bedre end Silkeborgs.

 

Dagens Gossip