Uffe Bech får tysk debut med klart nederlag

Uffe Bech kan nu kalde sig bundesligaspiller, men den 22-årige dansker fik næppe den debut for Hannover 96, som han havde håbet.

Lørdag eftermiddag tabte holdet med hele 0-3 på udebane til Mainz, og Bech fik en kort arbejdsdag, da han blev udskiftet i pausen ved stillingen 0-2.

Den klare afklapsning er endnu en streg i regningen for Hannover, der flirtede intenst med nedrykningsstregen i sidste sæson og også er kommet skidt fra land efter sommerferien.

Med Uffe Bech på højrekanten startede holdet ellers fornuftigt mod Mainz, men da japaneren Yushinori Muto bragte hjemmeholdet foran efter et kvarters spil, tog det hårdt på Hannover-spillernes skrøbelige selvtillid.

Efter en halv time slog Muto til igen på et hovedstød, og da syntes kampen allerede afgjort.

Hannovers træner, Michael Frontzeck, reagerede ved at hive både Uffe Bech og hans fløjkollega Felix Klaus ud for at få ny energi ind i holdet.

Men alle de gode intentioner blev skudt i sænk, da midterforsvareren Marcelo lige efter pausen med en for kort tilbagelægning spillede hjemmeholdets Yunus Malli helt fri til 3-0-scoring.

At Mainz derefter trak sig noget tilbage og overlod mere af spillet til gæsterne var ikke unaturligt.

Men Hannover formåede ikke at komme tilbage i kampen, og dermed bliver holdet stående på et point efter tre kampe.

Noget bedre gik det for Köln, der med Frederik Sørensen i midterforsvaret besejrede Hamburger Sport-Verein med 2-1.

Tilskuerne hjemme på Rheinenergie Stadion måtte ellers igennem en pinefuld første time, hvor Köln var helt fra koncepterne og spillede uden hoved og hale.

Men i kampens sidste tredjedel vendte billedet. Først headede Philipp Hosiner 1-1-udligningen ind, og 10 minutter før tid gik det så helt galt for HSV.

Köln-forwarden Anthony Modeste slap alene igennem, og Emir Spahic måtte trække i nødbremsen, hvilket kostede et rødt kort og et straffespark, som Modeste selv udnyttede til 2-1.

/ritzau/

Dagens Gossip