Uffe Bech hjælper Hannover til vigtig sejr

01/11/2015

Hannover 96 hentede vigtige point i bunden af Bundesligaen, da det søndag lykkedes at besejre Hamburger SV 2-1 på udebane.

Hannovers udligning faldt efter et straffespark begået mod danske Uffe Bech, der spillede hele anden halvleg, og sejren blev hevet i land med hiv og sving.

Sejren betyder, at Hannover fik lidt luft i bunden af rækken og med sæsonens tredje sejr har 11 point, mens Hamburger SV forbliver på 14 point.

Leon Andreasen spillede hele kampen for gæsterne og leverede en solid præstation efter pausen specielt, men efter en skidt første halvleg af holdet generelt, var der ikke meget, der tydede på, at gæsterne skulle tage hjem med en udesejr.

Hamburger SV kom da også foran allerede efter seks minutter. Nicolai Müller strøg igennem i højre side og fandt Michael Gregoritsch, der blot skulle sætte foden på til 1-0-føring, som holdt halvlegen ud.

Måske derfor blev danske Uffe Bech sendt på banen fra begyndelsen af anden halvleg, da den tidligere FC Nordsjælland-spiller afløste Felix Klaus.

Uffe Bech skiftede denne sommer fra FC Nordsjælland, men blev skadet kort før premieren i Bundesligaen.

I midten af september blev Uffe Bech degraderet til Hannovers U23-hold af træner Michael Frontzeck. Det skete ifølge træneren på grund af disciplinære problemer.

Uffe Bech leverede hårdt arbejde for U23-holdet, og efter tre uger blev han igen indlemmet i førsteholdstruppen.

I sidste weekend blev han også sendt på banen i slutfasen, da Hannover tabte til Darmstadt, men søndag var indskiftningen mere afgørende, da Uffe Bech var stærkt impliceret i udligningen efter en times spil, som vendte opgøret.

Her tog danskeren et træk i hjemmeholdets felt og faldt til jorden efter en tackling. At dømme ud fra tv-billederne var det en yderst tvivlsom kendelse, men dommeren dømte straffespark, og Hiroshi Kiyotake omsatte sparket til udligning.

Efter 67 minutter kom det overraskende føringsmål til gæsterne så, da Hannovers Salif Sane headede et indlæg i mål, og selv om Hamburger SV havde alle muligheder for at sikre sejren, så endte det hele med en sjælden Hannover-succes.