Uffe Bech trækker straffe i Hannover-nederlag

06/11/2015

Der var godt nyt set med danske briller, da både Uffe Bech og landsholdsaktuelle Leon Andreasen var med fra start fredag for Hannover 96 mod Hertha Berlin.

De to danskere fik da også en rolle, men de kunne ikke forhindre den tidligere Chelsea-angriber Salomon Kalou i at stjæle showet og sikre gæsterne Hertha Berlin en sejr på 3-1 med et hattrick.

Hjemmeholdet roder rundt i den lidt tungere del af Bundesligaen, og det skyldes især, at holdet har svært ved at lave mål.

Kun oprykkerne Ingolstadt og Hamburger SV har lavet færre mål end Hannover, der blot har nettet 12 gange i lige så mange kampe efter fredagens kamp.

Den manglende chanceproduktion og målfarligheden var igen et tema mod Hertha Berlin, hvor chancerne ikke ligefrem stod i kø.

Det udnyttede Hertha Berlin effektivt.

Godt ti minutter før pausen tog udeholdet føringen på Salomon Kalous første mål, og på en kontra et kvarter inde i anden halvleg fordoblede han føringen.

Hannover havde chancen på en dødbold oppe omkring Hertha-feltet, men i stedet endte det med en kontra, hvor Kalou fik frit løb fra midten af banen og sikkert gjorde det til 2-0.

Med 20 minutter igen var det et dansk samarbejde, som tændte et håb for Hannover.

Leon Andreasen stak Uffe Bech fri i feltet, og den vævre angriber faldt til jorden efter en lille berøring.

Dommeren dømte et lidt tyndt straffespark, og Hiroshi Kiyotake reducerede til 1-2 fra pletten.

Kort efter blev Leon Andreasen, der havde fået et gult kort, pillet ud, og fra bænken kunne han se Salomon Kalou lukke kampen, da han fuldbyrdede sit hattrick tre minutter før tid.

Uffe Bech fik alle 90 minutter på banen.