UFO-tilhængere ikke i tvivl: Mystisk kvinde viser bryster på Mars

NASAs marsrobot Curiosity sender jævnligt billeder hjem til Jorden. Typisk er det golde stenede landskaber, men nu har robotten taget et interessant foto, som hjemmesiden UFO Sightings Daily mener, må være af en lillebitte kvinde.

I nærheden af hendes ses to ‘bygninger’, der muligvis kunne huse et par rumvæsenfamilier, ligesom der ved siden af kvinden er et stort vægmaleri af et menneskelignende ansigt i profil.

Skal man tro UFO-entusiasterne, er moden lidt mere vovet på Mars end herhjemme. For selvom kvinden synes at være rimelig tildækket i en lang kjole eller kappe, så er hendes bryst blottet.

Læs også: Mand anholdt for »fup-rumvæsen« i fryser

- Kvinden synes at have bryster. Det indikerer skyggerne på hendes bryst. Vi kan også se to arme, der er lysere samt et hoved med langt hår, skriver de på hjemmesiden.

- Det er svært at sige, om dette er et levende væsen eller en statue af et forhistorisk væsen. Så lille en statue ville dog nemt være blevet ødelagt, så der er en stor chance for, at det er et levende væsen. Det kigger på marsrobotten… betragter den fra afstand. Dette væsen er omkring 8-10 cm højt, vurderer de.

Læs også: Rumvæsner kan stadig se dinosaurerne

Billedet stammer oprindeligt fra NASAs hjemmeside, hvor du kan se resten af Curiositys billeder.

Se en video, der angiveligt skulle bevise, at der er minimum én kvinde på Mars:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip