Uheldig Agger: Jeg lærer aldrig at acceptere skaderne

Skrevet af admin

04/04/2016

Mest læste i dag

Et 0-2-nederlag, en karantænegivende advarsel og en skade i baglåret var, hvad landsholdsanfører Daniel Agger kunne tage med fra søndagens kamp mod FC Midtjylland i Herning.

En forstrækning i baglåret gør, at Daniel Agger er yderst tvivlsom til onsdagens pokalbrag mod FCK, og selv om Agger har stor erfaring med skader, er han ikke blevet bedre til at affinde sig med dem.

- Det har igennem hele min karriere været svært for mig at acceptere, at de her ting kommer, og det kommer altid på de værste tidspunkter, siger Daniel Agger.

- Det eneste, du kan arbejde med, er at lære at acceptere det, men i de 12-14 år, jeg har spillet fodbold på det her niveau, har jeg stadig ikke lært at acceptere det, siger han.

Selv mener Daniel Agger, at netop den manglende accept af, at netop han skal være evigt ramt af skader, er en af grundene til, at han bliver ved med at komme tilbage.

- Det har været noget af den drivkraft i at komme tilbage hurtigere end forventet, og det er det eneste, det handler om for mig, siger han.

Mod FC Midtjylland fik Daniel Agger 67 minutter på banen, inden han på grund af skaden blev erstattet af Jesper Juelsgård, men i den ideelle verden var den udskiftning måske faldet lidt før.

- Jeg ville gerne have været ude lidt før, men jeg gik ud, da jeg vidste, at det alligevel ikke ville holde, og nogle gange kan du redde et par dage på det, siger Daniel Agger.

Onsdag klokken 18 spiller Brøndby pokalsemifinale mod FC København i Parken. Det er endnu for tidligt at sige, om Daniel Agger bliver klar til kampen, men han må betragtes som meget tvivlsom.

- Det bliver vi klogere på i morgen (mandag, red.), siger Agger.

/ritzau/