Uheldig FCM-duo tager skylden for Apoels mål

Både Erik Sviatchenko og finnen Tim Sparv var med personlige fejl indblandet i Apoel FC's to mål, da FC Midtjylland tirsdag aften på hjemmebane tabte det første opgør mod cyprioterne i tredje runde af Champions League-kvalifikationen med 1-2.

De to spillere erkender og ærgrer sig over deres uheldige aktioner, der faldt inden for fire minutter i første halvleg.

- Det er nogle personlige fejl, som koster nederlaget. Jeg er ærgerlig over min egen. Jeg ved ikke lige, hvad der skete. Jeg skulle egentlig cleare bolden, og jeg troede, jeg havde styr på den, men så gled den lige op på hoften af mig, og så er resten historie.

- Jeg ville ønske, at man kunne skrue tiden tilbage og bare cleare bolden væk i mit tilfælde, men det kan man ikke. Jeg lærer af det, selv om det er hårdt, når det er i en afgørende kamp som den her, at jeg vælger at lave sådan en bommert, siger Erik Sviatchenko.

Også Tim Sparv ærgrer sig over, at hans fejlaflevering til den dobbelte målscorer Tomas De Vincenti kostede et mål.

- De var forbandede effektive, og de straffede vores fejl. Jeg lavede en stor fejl ved deres andet mål, og det er meget irriterende, siger Sparv.

Ved 2-0-scoringen ærgrede også Erik Sviatchenko sig efterfølgende over, at man efter Sparvs fejlaflevering ikke fik tacklet målscorer De Vincenti.

- Det er fejl på fejl nogle gange. Når man laver den første fejl, så er det som om, at det i fodbold er dømt til, at der også kommer en anden og en tredje fejl. Det er det, der sker ved 2-0-scoringen, som også var fantastisk sparket ind, siger Erik Sviatchenko.

I slutminutterne reducerede Jakob Poulsen for FC Midtjylland.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip