Uheldig lodtrækning til Wozniacki

Den 22-årige danske tennisspiller, der ligger nummer ni på verdensranglisten, skal indledningsvis nemlig møde østrigeren Tamira Paszek, der i sidste års Wimbledon-turnering besejrede hende i første runde, og som vandt Aegon International i fjor.

- Lodtrækningen kunne sagtens have formet sig bedre. Men jeg tror, at Caroline revancherer sig. Paszek har haft et frygteligt forår med ganske få sejre, siger den tidligere danske Davis Cup-spiller Peter Bastiansen og tilføjer:

- Man kan selvfølgelig heller ikke påstå, at Caroline har toppræsteret de seneste par måneder. Men her er de fleste af hendes kampe spillet på grus, og på det underlag trives hun mildt sagt ikke. Nu er græssæsonen gået ind. Her har hun tidligere leveret fine resultater. Derfor forventer jeg sejr til Caroline over Paszek.

Får Peter Bastiansen ret i sin vurdering skal Caroline Wozniacki i anden runde formentlig møde englænderen Laura Robson.

- Det bliver sværere. Men det er en modstander, som Caroline besejrede i første runde ved French Open. Så hun vil også her være favorit, siger Peter Bastiansen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Caroline Wozniacki er femteseedet ved Aegon International, som hun vandt i 2009, og kan i en eventuel kvartfinale møde Angelique Kerber (seedet 3). Vinder danskeren denne kamp, kan topseedede Agnieszka Radwanska fra Polen blive modstanderen i semifinalen.

I det hele taget er deltagerfeltet i Eastbourne stærkt. Fra damesingle-spillernes top-10 deltager endvidere kineseren Li Na, tjekken Petra Kvitova og russeren Maria Kirilenko.

- Det bliver spændende at følge Caroline i Eastbourne. For hvor står hun formmæssigt én uge før Wimbledon? Man kan godt sætte et stort spørgsmålstegn ved, hvorvidt forberedelserne har været optimale. Efter French Open tog hun jo direkte til Monaco for at træne på hardcourt. Måske skulle hun hellere være taget til England for at spille på græs, siger Peter Bastiansen.

Der spilles ved Aegon International om en samlet præmiesum på 690.000 US-dollars - heraf er der 117.000 US-dollars til vinderen.

Dagens Gossip