Uheldig mand afsløret i utroskab - fik besøg af 17 kærester på hospitalet

Manden, hvis efternavn kun er kendt som Yuan, kommer fra byen Changsha i Hunan provinsen. Da han blev indlagt på et hospital på grund af en bilulykke, så begyndte hospitalet at kontakte hans kærester, fortæller The Telegraph.

Langsomt begyndte kæresterne at dukke op på hospitalet i en lind strøm. Til sidst var der i alt 17 kærester, som alle nok fik sig lidt af en overraskelse. Medier i Kina fortæller også, at Yuan skulle have et barn med en af dem. 

Læs også: Stormen har væltet et træ i hans have, men da han saver igennem, sker det uventede

Kvinderne var mellem 20 og 40 år, hvor nogle havde været sammen med ham i over 10 år. Mindst en af dem var i gang med at planlægge deres bryllup. 

- Jeg var virkelig bekymret for ham. Men da jeg så flere og flere smukke kærester dukke op, så kunne jeg bare ikke græde mere,- fortæller Xiao Li, som har været kærester med Yuan gennem 18 måneder.

Det er siden kommet frem, at hans motiver for sidespringene var økonomiske. Han har nemlig tidligere snydt en ekskone for over 200.000 kroner og har ligeledes svindlet tusindvis af kroner ud af sine kærester. Han vil nu blive sigtet for sine ugerninger. 

Læs også: Allergien fra helvede: 17-årig pige allergisk overfor vand

Det var på mange måder et skæbnesvangert uheld. 

Se et kort indslag om casanovaen herunder.

 

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip