Uheldig OB-keeper frygtede det værste efter sammenstød

Skrevet af admin

08/08/2015

Mest læste i dag

OB lugede i sommerpausen gevaldigt ud i målmandsstaben. Der blev sagt farvel til både Mads Toppel og Emil Ousager, mens kun unge Casper Radza fortsatte i klubben.

Ind er hentet Michael Falkesgaard, der er gået ind som førstekeeper, men han måtte bæres fra banen, da OB fredag aften spillede 2-2 mod AGF i Alka Superligaen.

Et sammenstød med AGF's Mate Vatsadze sendte Falkesgaard ud, og det bringer OB i bekneb på målmandsposten. Men Falkesgaard er optimist trods uheldet.

- AGF slog en dyb bold, og jeg prøvede så at agere ekstra sweeper og komme først på bolden. Jeg stødte så sammen med angriberen og fik et stort skrald over knæet, siger Falkesgaard.

- Jeg kunne med det samme mærke, at jeg ikke kunne spille videre. Jeg frygtede med det samme, at den var helt gal, for jeg kunne ikke mærke mit ben, og knæet føltes lidt løst. Men det ser heldigvis bedre ud, end jeg frygtede.

- Så jeg er lidt lettet lige nu, men de kommende dage må vise, hvor alvorligt det er, siger Falkesgaard.

I stedet for Michael Falkesgaard sendte OB den 21-årige debutant Casper Radza i kamp.

- Jeg er altid forberedt på at komme ind, men det er sjældent, det sker. Jeg er rigtig glad for, at jeg nu har fået min officielle OB-debut, for det er det, jeg træner for hver eneste gang, siger Radza.

- Jeg har glædet mig til den her dag i rigtig lang tid. Men der havde nok været mere kriblen i maven, hvis jeg havde vidst, jeg skulle spille. Jeg blev jo kastet hurtigt ind i det her.

Kommer Michael Falkesgaard til at holde en kamppause, er Radza klar til at tage pladsen som førstekeeper hos fynboerne.

- Jeg er klar, hvis Kent Nielsen siger, jeg skal spille. Jeg er også klar, hvis han siger, at jeg ikke skal spille, siger Radza.

Casper Radza har været i OB siden tiden som U15-spiller.

/ritzau/