Uhyggeligt billede breder sig af Donald Trumps vicepræsident: Kan du se hvorfor?

I fredags blev det officielt, at den farverige, amerikanske præsidentkandidat, Donald Trump har peget på Indianas guvernør, Mike Pence som sin vicepræsidentkandidat.

To dage forinden delte den 57-årige guvernør dog et billede på sin Twitter-konto, som nu går verden rundt af en uhyggelig årsag.

På billedet siddet Pence med sin familie på restauranten Chili's Grill & Bar i New York, og i en tekst til billedet har guvernøren skrevet:

- Travl weekend i NY! Nød en hurtigt frokost med familien hos @Chills. Ser frem til at komme tilbage til Indiana.

 

Men nærstuderer man billedet af den travle guvernør og hans familie, så opdager man, at der er noget helt galt. For mens de alle tre smiler pænt til fotografen, så viser spejlet bag dem, at der kun sidder to personer i restaurant-båsen!

Det mener hvert fald flere Twitter-brugere, der ihærdigt har diskuteret det mystiske billede på nettet.

Flere har påpeget, at kvinden ved siden af Pence må sidde gemt bag ham, så hendes krop dermed er skjult i spejlet, men denne forklaring holder ikke vand, mener andre, der fremhæver vinklerne i billedet.

Kigger man på fotoet, er det da også svært at se, hvordan kvinden kan sidde fuldstændig skjult bag den nyudnævnte vicepræsidentkandidat.

Her på Dagens.dk er vi sikre på, at der er en logisk forklaring på den mystiske billede – vi kan dog bare ikke komme på den. Kan du?

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip