Ukendte missiler endte i Middelhavet

Ifølge kilderne have missilerne haft retning mod Middelhavets østlige kyst.

De russiske systemer er tilsyneladende de eneste, der har sporet de to missiler, som ifølge de seneste russiske oplysninger, skulle være faldet ned i Middelhavet.

Hvem der i givet fald står bag de påståede affyringer vides ikke.

Amerikanske embedsmænd siger ifølge CBS News, at amerikanske skibe eller fly ikke har foretaget affyringer i Middelhavet.

Yderligere har israelerne, der også overvåger området, heller ikke registreret de påståede affyringer.

»Vi har på nuværende tidspunkt ikke kendskab til, at sådan noget skulle have fundet sted,« udtaler en militær talsmand i Jerusalem.

Ifølge Reuters siger en syrisk sikkerhedskilde til det libanesiske Almanar TV, at det syriske missilforsvar ikke har registreret, at der er landet missiler på syrisk grund.

Ifølge oplysningerne fra Rusland fandt affyringerne sted klokken 8.16 dansk tid og blev opfanget af Ruslands overvågningssystemer i det sydøstlige Rusland.

Nyhedsbureauet RIA oplyser videre, at forsvarsminister Sergej Shoigu nåede at orientere præsident Vladimir Putin om affyringerne.

Kort efter meddelte den russiske ambassade i Damaskus ifølge Reuters, at der ikke er tegn på et missilangreb eller på eksplosioner i Damaskus, og efter yderligere noget tid citerede RIA en russisk diplomatisk kilde i Damaskus for at sige, at de to missiler var endt i Middelhavet.

Dagens Gossip