Ukraine dukker profilfattige Wales i EM-test

EM-deltagerne Wales er en nation med få store fodboldprofiler, hvor Real Madrid-stjernen Gareth Bale og Arsenals Aaron Ramsey lyser op som de to klart største af slagsen.

Uden de to mangler den walisiske offensiv dog kvalitet, og det blev udstillet i mandagens testkamp mod Ukraine, som også skal til EM til sommer. Et halvtamt Wales-mandskab tabte kampen med 0-1 på en flot ukrainsk scoring.

Kun et par gange fik udeholdet testet Ukraines målmand Andriy Pyatov, mens Wayne Hennessey i modsatte ende måtte se sig passeret efter 28 minutters spil.

Ruslan Rotan chippede elegant et frispark over den walisiske mur til Andriy Yarmolenko, som i løb halvflugtede bolden i kassen ved nærmeste stolpe - en fantastisk detalje af hjemmeholdet.

Målet blev kampens eneste, og Wales' landstræner, Chris Coleman, må bede til, at både Aaron Ramsey og Gareth Bale er i topform, når holdet drager til EM i juni.

Ved EM er Wales i pulje med England, Rusland og Slovakiet, mens Ukraine skal op mod Tyskland, Polen og Nordirland.

Sidstnævnte testede også EM-formen med en hjemmekamp mod Slovenien, som blev besejret med 1-0 på en scoring af Queens Park Rangers-angriberen Conor Washington.

/ritzau/

Dagens Gossip