Ukraine håner England inden kval-kamp

England fører VM-kvalifikationsgruppen med 15 point, men værterne er bare ét point efter, og ukrainerne har bid i replikken - hjemmeholdets anfører Anatoliy Tymoshchuk forventer en sejr.

- Vi har ikke samme store navne, som England har, men vi har fremragende spillere, siger defensivspilleren ifølge Daily Mirror.

- Sandheden er, at spillere som Wayne Rooney, Frank Lampard, Ashley Cole og Steven Gerrard har stor succes og vundet mange trofæer med deres klubhold, men de har ikke slået til på landsholdet, lyder dommen.

- De har navne, som alle kender, men vi er et bedre hold. Vi er mere balancerede, og vi spiller som et hold.

Samme opfattelse har landsholdskammeraten Yevhen ­Konoplyanka:

- Vi var uheldige med ikke at vinde kampen i England, men vi har stor tro på, at vi kan kvalificere os direkte til VM næste sommer, fordi vi er mere end navne. De havde problemer med os i England, fordi de manglede Wayne Rooney. Ham kommer de til at mangle igen tirsdag. Man kan tydeligt se, at han er deres inspirationskilde, og når han ikke er med, så leder de efter inspiration, men kan ikke finde den.

England er ganske enkelt et et-mandshold siger han.

- Alle hold har spillere, som de er afhængige af, men jeg kan ikke komme i tanke om et landshold, der er så afhængig af en spiller, som England er af Wayne Rooney.

Den engelske bulldog har til kampen fået slået mange af sine offensive tænder ud. Danny Welbeck er ude med karantæne, og Daniel Sturridge er ude med skade.

Gruppen er ved at udvikle sig til et regulært hundeslagsmål, da Montenegro ligeledes har 15 point, men for en kamp mere. Polen ligger på baghjul med ti point, men da polakkerne mangler at møde San Marino og derefter Ukraine og England, så er de heller ikke sat af endnu.

England mangler turen til Ukraine og slutter af hjemme med to brag mod Montenegro og Polen.

Ukraine slutter ude mod miniputterne San Marino, mens Montenegro udover turen til England og Wembley mangler Moldova.

 

 

Dagens Gossip