Ukrainere tilføjer Skjern første CL-nederlag

04/10/2015

Skjern Håndbold løb søndag eftermiddag ind i det første nederlag i denne sæsons gruppespil i Champions League.

Efter to indledende sejre i gruppe D kom holdet ned på jorden med et nederlag på 26-31 ude til Motor Zaporozhye fra Ukraine.

Dermed har begge hold fire point for tre kampe i toppen af gruppen.

Hjemmeholdet var stærkest, men Skjern formåede at hænge på i det meste af kampen.

Motor Zaporozhye var for det meste et skridt foran i første halvleg og kunne gå til pause med en føring på 15-13.

Skjern fortjener dog ros for hele tiden at holde sig inde i kampen, og kort efter pausen fik jyderne fuld kontakt. Holdet kom endda foran 21-20, og det lignede et godt dansk resultat.

Men ukrainerne havde et gear mere, da kampen gik ind i sin afgørende fase og fik skabt et forspring på tre scoringer inden de sidste ti minutter.

Skjerns forsøg på at vende slaget slog fejl, og ukrainerne vandt i stedet med fem mål.

Næste opgave for Skjern i turneringen er hjemme mod HC Metalurg fra Makedonien på søndag.