Ukuelige optimister før afgørende DM-finale

Da Team Tvis Holstebros kvinder for et par uger siden vandt finalen i EHF Cup over franske Metz, tabte det danske mandskab klart på hjemmebane for derefter at vende det hele til samlet sejr i Frankrig trods 5.500 tilskuere på lægterne i Metz.

Og hvis man skal tro Tvis-spillerne, kan noget lignende sagtens ske igen fredag aften i den afgørende DM-finale mod FC Midtjylland, der ellers i mandags vandt 27-23 i Team Tvis' 'sandkasse' Gråkjær Arena

- Vi tror 100 procent på guld. Ingen tvivl om det. Vi har i løbet af sæsonen lavet så mange store resultater på udebane, og vi vandt som bekendt med syv mål ude over FCM i EHF Cup'en, lige som vi i EHF Cup-finalen også vendte billedet. Alt i alt er der mange eksempler på, at det her hold kan løse de sværeste opgaver, siger Kathrine Heindahl fra Team Tvis Holstebro.

- FCM er et rigtig godt hold med mange strenge at spille på, og vi skal være glade for, at vi kun tabte med fire i den første finale, hvor vi var bagud med otte. Men en finale varer 120 minutter, og der er så sindssygt mange ting, vi kan gøre bedre i forhold til den første kamp, siger forsvarseksperten.

Den afgørende DM-finale bliver i øvrigt Kathrine Heindahls sidste kamp for klubben. I næste sæson spiller hun for Randers HK.

 

 

 

Dagens Gossip