Ulovlige p-bøder udskrives til lovlydige bilister

Pas på, når du parkerer omkring den gamle 3F-grund ved siden af Shell i Sydbanegade og Kongebrogade i Kolding.

Området ejes af henholdsvis Kolding Kommune samt en privat ejer. På kommunens arealer er det gratis at parkere, mens der skal betales for at parkere på den private del af grunden. Og det er firmaet City Parkeringsservice, der administrerer om folk parkerer lovligt på den private del af grunden.

Seks p-bøder siden april

Connie Sørensen har parkeret lovligt på Kolding Kommunes del af grunden. Alligevel har hun fået seks parkeringsbøder siden april, skriver JydskeVestkysten.

Hun har dog fået dem eftergivet, efter hun har klaget til City Parkeringsservice.

- Den sidste parkeringsbøde fik jeg for en uge siden. Både min kæreste og jeg parkerer i området, og vi bliver bombaderet med bøder, siger hun til JydskeVestkysten.

- Jeg ved, at jeg holder, hvor jeg må, men det er et kæmpe irritationsmoment, at man skal hjem og skrive og bruge tid på at klage. Jeg ved ikke, om de er provisionslønnede, eller om de forventer, at folk bliver så irriteret, at de bare betaler, siger Connie Sørensen.

Erkender fejl

Hos City Parkeringsservice erkender man, at der fejlagtigt er udskrevet parkeringsbøder ved Sydbanegade og Kongebrogade:

- Det er mennesker, vi har ansat, så derfor begår vi ind imellem fejl. I det konkrete tilfælde kan jeg bekræfte, at vi har haft en ny medarbejder på job i området. Vedkommende har udskrevet p-afgifter uden for det areal, som vi har en aftale om at administrere. Det er sket den 30. april og den 13. maj, og det beklager vi. Umiddelbart kan jeg se, at vi har udskrevet syv uberettigede p-afgifter den 13. maj. Vi vil skrive ud til de berørte bilister og annullere p-afgifterne, fortæller Claes Jakobsen til avisen.

Borgmesteren utilfreds

Koldings borgmester, Jørn Pedersen, fortæller i dag på Facebook, at kommunen igen vil reagere overfor City Parkeringsservice:

- Det er bare ikke i orden at et privat parkeringsfirma udsteder bøder til bilister, som holder lovligt på kommunal jord. Og det skal vi som kommune få gjort City Parkeringsservice opmærksom på en gang mere, skriver Jørn Pedersen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip