Ulveangreb: Teenager bidt i hovedet

Lørdag morgen angreb en grå ulv en teenagedreng på en campingplads ved Lake Winnibigoshish i det nordlige Minnesota. Drengen har fået hovedskader, men han er uden for livsfare - modsat ulven, som blev skudt. Det skriver CBS News.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Overfaldet skete, da 16-årige Noah Graham står ved en sø i campingområdet. Sammen med sine venner fra kirken er han på telttur i weekenden.

Pludselig sniger en stor hanulv sig ind på drengen og presser sin kæbe mod drengens kranium. Ulven har godt fat og vil ikke slippe sit tag i Noah Graham.

- Noah var nødt til at lirke ulvens kæbe fri af sit hoved for at få ulven væk. Men den blev bare stående og gloede glubsk på ham. Han var nødt til at råbe og sparke for at få den til at gå, fortæller Noahs far, Scott Graham, til CBS News.

Ulvens skarpe tænder efterlod en dyb flænge på baghovedet af Noah, som måtte lappes sammen med 17 hæfteklemmer på hospitalet. Desuden har den uheldige teenager adskillige sår bag ørerne. 

Deform kæbe=ingen mad
Efterfølgende blev ulven fanget i en fælde og skudt af jægere. Nu testes ulven for den frygtede sygdom, rabies.

Undersøgelser af ulven har afsløret, at dens kæbe er deform. Det betyder, at ulven har haft svært ved at skaffe føde, og derfor er den formentlig gået til angreb på drengen, selvom ulve meget sjældent går efter mennesker. 
       
Det er første gang, at en ulv i Minnesota har angrebet et menneske.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip