Ulykke på knallert koster rumænsk mand livet i Roskilde

Skrevet af admin

15/09/2015

Dagens topnyheder

En ung mand er natten til tirsdag omkommet i en trafikulykke på Københavnsvej i Roskilde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Klokken 03.09 får vi via 112 en melding om, at to personer er kommet alvorligt til skade i en knallertulykke. Det viser sig, at den ene mand er blevet dræbt på stedet, mens den anden er blevet kvæstet, siger vagtchef Thomas Jørgensen til Ritzau.

Politiet har ikke endeligt bekræftet den dræbtes identitet, men efter alt at dømme er der tale om en rumæner, der er bosiddende i Danmark.

- Vi har ikke kunnet afhøre hans kammerat ordentligt endnu. Derfor kan vi ikke med sikkerhed sige noget om den dræbtes identitet, men der er formentlig tale om en rumænsk mand i starten af 20'erne, siger Thomas Jørgensen.

De to mænd kørte på en såkaldt 45-knallert, da de af endnu ukendte årsager kørte galt. Den dræbte mand havde i modsætning til sin 23-årige ven ikke styrthjelm på.

Den 23-årige, som nu er indlagt på Køge Sygehus til behandling, er ikke umiddelbart i livsfare.

- Det formoder vi ikke ud fra de meldinger, vi får fra sygehuset. Men det er endnu for tidligt at sige noget endeligt om hans tilstand, siger Thomas Jørgensen.

En bilinspektør har natten til tirsdag foretaget opmålinger på Københavnsvej for eventuelt at finde frem til en årsag til ulykken.

/ritzau/