Underholdende italiensk mandag: 13 mål i to kampe

03/12/2013

Italiensk fodbold er berygtet for at have et meget lavt scoringssnit, men det blev der pillet ved i mandagens to kampe, der lukkede 14. spillerunde i Serie A.

13 mål blev der tilsammen scoret i de to kampe, der begge endte med sejre til det bedst placerede hold.

Først var det Fiorentina, der befæstede sin femteplads med en 4-3-sejr over oprykkerne fra Verona, der følger lige efter i tabellen.

Allerede efter 14 minutter var der scoret fire gange - to mål til hvert hold. Juan Vargas fik dog kampen til at tippe til Fiorentinas fordel kort før pausen med sit mål til 3-2.

Udvisningen af Veronas Bosko Jankovic kort efter pausen gjorde det ikke nemmere for gæsterne, og Giuseppe Rossi scorede på det efterfølgende straffespark.

Selv om Jorginho fik reduceret med tyve minutter igen, blev der ikke pillet ved resultatet.

Napoli gik ind til udekampen mod Lazio med to liganederlag på stribe i bagagen, men det bekymrede tilsyneladende ikke syditalienerne.

Gonzalo Higuain lavede to mål og var sammen med Goran Pandev - der scorede en enkelt gang - banens mest iøjnefaldende spiller.

Napoli vandt kampen over romerne med 4-2.

Sejren betyder, at Napoli på tredjepladsen nu kun har tre point op til Roma og yderligere seks point op til Juventus, der fører ligaen.