Underskriftindsamling: Smid Bieber ud af USA

En ting er at være upopulære blandt de lokale politimyndigheder. Noget helt andet er det at få en hel befolkning på nakken.

Og selvom der stadig er lang vej til de knap 320 millioner mennesker, der udgør USA's samlede indbyggertal, så er der allerede 40.000 utilfredse eller forargede borgere, der har skrevet under for en ganske særlig sag.

De vil nemlig hellere end gerne give en hånd med at få smidt den unge og ombruste Justin Bieber tilbage til det Canada, der er hans hjemland. Det skriver Toronto Sun.

- Vi, folket i de Forenede Stater, føler, at vi bliver fejlagtigt repræsenteret i popkulturens verden. Vi ser gerne, at den farlige, uforsvarlige, destruktive og stofmisbrugende Justin Bieber bliver udvist og får frataget sin arbejdstilladelse, skriver folkene bag indsamlingen.

- Han truer ikke blot vort folks sikkerhed, men er også en forfærdelig indflydelse på vores nations ungdom. Vi, folket, vil gerne fjerne Justin Bieber fra vores samfund, fortsætter de.

Indsamlingen, der umiddelbart efter Biebers seneste anholdelse blev startet på den officielle hjemmeside whitehouse.org, er ikke den eneste af sin slags. I alt er der efterfølgende spiret 17 yderligere indsamlinger i vejret. Med sine 40.000 stemmer er den oprindelige indsamling dog stadig 60.000 fra at nå det mål, hvor det Hvide Hus overhovedet gider kigge på de mange stemmer.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip