Undersøgelse: Danskere drikker dobbelt så meget på ferie

Happy hour får tilsyneladende en helt ny betydning, når vi danskere holder ferie. I hvert fald drikker mange af os langt mere på ferien, end vi gør i hverdagen.

Mere end hver anden drikker (62 procent) mere på ferien end i hverdagen, og antallet af genstande fordobles i gennemsnit, når vi hiver stikket ud. Det viser en ny undersøgelse foretaget af ferieboligportalen SunnyRentals.com blandt 1.190 danskere fra hele landet.

12 glas vin, tak!

Mens hver voksne dansker i følge undersøgelsen gennemsnitligt drikker små seks genstande om ugen i hverdagen, så bliver det til 12 genstande i løbet af en uges ferie. Og det er specielt vin og øl, som mange af os nyder, når vi er på ferie.

- Det kommer egentlig ikke bag på mig, at mange af os nyder et ekstra glas, når vi er på ferie. Der er intet hyggeligere end at sidde på en terrasse eller altan med familien og vennerne og nyde en god flaske vin. Og har man samtidig udsigt til vinmarkerne, gør det hele oplevelsen endnu bedre, mener Kim Konstantin Sølbeck fra SunnyRentals.com.

82 procent af dem, der drikker mere på ferien mener, at der skal være plads til lidt ekstra nydelse, når det er ferietid.

Seks ud af ti tilkendegiver, at de tager et lille ekstra glas eller mere, fordi de har fri og ikke skal op på noget bestemt tidspunkt på ferien. Mens knap hver femte drikker mere på ferien, fordi de fester mere.

Klik på billedet nedenunder og se hele undersøgelsen.....

Dagens Gossip