Undersøgelse: Flymaden er hyggeligt tidsfordriv

8.444 gæster, der har rejst med Spies’ eget flyselskab Thomas Cook Airlines Scandinavia, har svaret på, hvorfor de bestilte mad til flyrejsen. 36 procent siger, at ”det er hyggeligt tidsfordriv”.

26 procent vil ikke risikere at blive sultne undervejs, 20 procent mener, det er ”en del af oplevelsen”, mens andre 15 procent glæder sig over at kunne tage et glas vin eller en øl til maden. De sidste tre procent siger ”andet”.

- 47 procent af de, der ikke bestilte flymad, ville gøre det, hvis maden var lidt mere luksuriøs, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Det gør flyselskabet noget ved, idet man fremover kan bestille tre såkaldte Royal Menuer, som enten er luksusbrunch eller en tre-retters middag med henholdsvis oksemørbrad i dijonsauce med flødekartofler eller torskefilet i hummersauce med svamperisotto og grønne asparges som hovedret.

På flyselskabets menukort står i forvejen boller og rugbrød fra det kendte bageri Lagkagehuset.

- Også de helt små gæster, dem fra 0 til 2 år, får nu mulighed for at opgradere deres mad. Hvis de er vokset fra mos, banan og yoghurt, kan de – eller måske snarere deres forældre - bestille for eksempel pandekager eller frikadeller med tilbehør, der matcher børnenes smag, slutter Torben Andersen.

Dagens Gossip

Dagens TV