Undersøgelse: Svigerfamilien er upopulære rejsepartnere

Det er ikke altid, at den perfekte partner også medbringer den perfekte svigerfamilie. Mange kan nikke genkendende til interne stridigheder, når eksempelvis julemaden skal serveres.

Det kan nogle gange være svært at forene traditionerne med svigerfamilien, hvis de har en hang til and, og man selv kommer fra en flæskestegsfamilie. Ligeså vel kan det være svært at forene ferietraditionerne, og det er noget skandinaverne kan blive enige om, når vi skal svare på, hvem vi mindst har lyst til at tage på ferie med.

Det viser en ny undersøgelse, som Epinion har lavet for British Airways.

Selvom man måske har været så heldig, at den perfekte svigerfamilie er fulgt med den perfekte partner, så er svigerfamilien formentlig alligevel ikke de foretrukne rejsekompagnoner, og det er der gode grunde til, mener Peter Rasmussen, chef for British Airways i Nordeuropa:

- Nu om dage rejser skandinaverne oftest på ferie for at holde fri og få et pusterum fra hverdagen. Og ikke mindst for at være sammen med de allernærmeste som vores partner og børn, der har brug for lidt ekstra opmærksomhed i en ellers travl hverdag. Og selvom man har en dejlig svigerfamilie, så tror jeg, at de fleste kender til følelsen af, at man alligevel skal være lidt mere på og være sit bedste jeg, når vores bedre halvdels familie er med.

Undersøgelsen viser desuden, at det især er de 30-39-årige, der ikke har lyst til at rejse med svigerfamilien. Her svarer 17 procent at det er svigerfamilien de mindst vil rejse med.

Dem rejser vi helst på ferie med

Undersøgelsen viser, at 64 procent af danskerne har planlagt en ferie med familien og partneren det næste år, men også ture med vennerne er populære hos danskerne.

Dem planlægger vi at rejse på ferie med det næste år:

1. Familien (32 %)

2. Partneren (32 %)

3. Vennerne (17 %)

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip