Ung bilist går ind til bilforhandler for at klage over iPhone-dock

Et billede af en iPhone i et instrumentbræt på en ældre bil har fået internettet til at dø af grin. 

Det blev i første omgang lagt op af en bilforhandler, der skrev:

- Så en ung bilist i en ældre bil kommer forbi og brokker sig over, at iPhone-docken i bilen ikke virker, og den ridser skærmen på hans telefon. 

Opslaget tiltrak hundredevis af kommentarer fra folk, der ikke kunne stoppe med at grine over situationen, og mange af dem pegede på, at unge mennesker slet ikke kunne forstå, hvordan ældre biler var indrettet. 

I bunden af opslaget krediterede bilforhandleren en Trevor Thomas for billedet, og Buzzfeed fandt frem til ham for at høre, om historien virkelig kunne passe.

 

Trevor Thomas havde i første omgang lagt billedet op på Reddit, og ifølge hans forklaring, er historien rigtig nok, selvom der er ændret i få detaljer. 

- Min ven Kyle ejer en ældre SUV, og en dag puttede han sin iPhone ind i hullet til kasettebåndet og spurgte 'er det i virkeligheden, hvad det hul er til'? 

- Vi grinte meget af det og da jeg lagde det op på Instagram med teksten 'så det, er hvad hullet er til for', fik det ikke den store opmærksomhed, fortæller Trevor Thomas til Buzzfeed. 

Men da han lagde det på Reddit med få ændinger i teksten, blev det et gigantisk hit, hvilket har været en sjov oplevelse for ham. 

- Jeg synes ærlig talt det har været fascinerende, at se hvordan det spredte sig på Facebook. Teksten til billederne har altid været en variant af det, jeg skrev i første omgang på Reddit, siger han. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

So a young driver stops in with an older car complaining that the iPhone dock in his vehicle isn't working and its...

Posted by Mike Smith Buick GMC on 25. august 2015

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip