Ung dansker vinder i sæsondebut i NHL

Den 21-årige Nicklas Jensen fik sin sæsondebut i verdens bedste ishockeyliga lørdag aften i Vancouver, og danskeren kunne forlade isen med et smil på læben.

Vancouver Canucks vandt hjemme med 2-1 over Calgary, og det er efterhånden sjældent, at Stanley Cup-finalisterne fra 2011 vinder kampe. Nattens sejr var kun holdets anden i de seneste 13 kampe.

Nicklas Jensen og Jannik Hansen havde hver en plads i Vancouvers to første kæder, men ingen af de to danskere blev noteret for nogen af de kun 14 skud på mål, som hjemmeholdet præsterede i kampen.

Med 16 kampe tilbage i grundspillet, har Vancouver fortsat fire point op til den sidste slutspilsplads i Western Conference.

Lars Eller og Montreal ser stadig ud til at få en plads i slutspillet, selv om holdet sent lørdag tabte med 0-4 ude til San Jose Sharks.

Også Mikkel Bødker og hans Phoenix led et nederlag i lørdagens kamp. I Washington scorede Phoenix to mål og første periode og tog en tomålsføring med helt ind i tredje periode.

Her reducerede Washington til 1-2 efter knapt 10 minutter. Og fem minutter senere førte hjemmeholdet med 3-2, som også blev kampens resultat.

Uden at spille lørdag er Frederik Andersens Anaheim fortsat NHL's bedste hold med 93 point for 64 kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip