Ung elsker sidder 'fast' i utro kvinde

Skrevet af Alexander Klemp

28/02/2015

Dagens topnyheder

En rygte havde nemlig hurtig spredt sig i Johannesburg i Sydafrika, hvor "parret" havde lejet en lejlighed til at dyrke sex, fortæller Daily Mail.

Rygtet sagde, at det var den uforudrettede ægtemand, som havde fået en heksedoktor til at kaste en forbandelse på kvindes underliv. En forbandelse hedder en muthi, og vil få en kvindes private dele til at "fange" alle mænd, som ikke var ægtemanden. 

Læs også: En mand havde mistanke om, at konen var utro - så han lavede en plan

Under akten sad den 22-årige Sol Qoboza altså fast i den 34-årige, gifte Sasha Ngema. Da han ikke kunne slippe fri, var de nødt til at råbe om hjælp. 

- Først troede jeg, at det bare var nydelsesskrig, men da jeg bankede på og gik, så kunne jeg se, at han lå ovenpå hende og de hylede om hjælp til at komme fri af hinanden,- fortæller naboen Priscilla Ndlovu.

Rygtet spredte sig som en steppebrand, og inden længe var op mod 2.000 mennesker stimlet sammen udenfor lejligheden for at få et glimt af "trolddommen". Politiet var nødt til at bruge peberspray til at opløse forsamlingen. 

Læs også: Hun opdagede, at hendes mand var hende utro - så tog hun omfattende hævn

Der var dog næppe tale om trolddom, men snarere en slemt tilfælde af "penis captivus". En sjælden tilstand, hvor kvindens vagina pludselig strammer op og "fanger" mandens penis. Typisk, så kan manden trække sig ud, når erektionen falder og kvindens muskler slapper af igen, men sådan gik det altså ikke for Sol og Sasha.