Ung familiefar død af ny livsfarlig drukleg

En farlig ny drukleg, der har fået navnet ‘punch 4 punch’ har kostet en 23-årig mand livet.

Legen, som så dagens lys i USA, er den seneste i rækken af livsfarlige stunt-lignende druklege, som har tendens til at leve et aktivt liv som virale fænomener på de sociale medier. Punch 4 punch har plastret internettet til med billeder af - især - unge mænd, der fremviser blodige sår efter at have udvekslet slag, mens de bliver filmet.

LÆS OGSÅ: Yngste offer for viral drukleg: Ni-årig pige til udpumpning

23-årige Tommy Main ville være en del af den nye virale sunt-trend, men besvimede efter at have udvekslet hårde slag med en anden mand til en fødselsdagsfest.

Tommmy Main blev i al hast transporteret til hospitalet i kritisk tilstand, men døde en time efter, uden på noget tidspunkt at have genvundet bevidstheden.

Nu langer den sønderknuste familie til den 23-årige familiefar ud efter legen og de deltagere, der var med, da Tommy Main døde.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Dræbende drukspil har kostet to livet

- Jeg kan slet ikke fatte, at min bror har mistet livet. Han blev slået i hjertet, og det holdt op med at slå, siger hans 38-årige bror, Ben.

- Han har en lille datter, og hun ved det ikke endnu. Hvordan fortæller man en tre-årig, at hendes far er død. Hun ved jo ikke engang, hvad det betyder, siger broren.

LÆS OGSÅ: Video: Her går populær facebook-udfordring grueligt galt

En anden af Tommy Mains brødre siger: 

-Til dem, som var med til festen, som kalder jer selv venner. I skulle have stoppet det, i stedet for at prøve at filme det.

Se familiens mindevideo om Tommy Main her:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip