Ung far døde dagen efter sønnen blev født

En lille nyfødt dreng har på tragisk vis mistet sin far, og familien er ramt af dyb sorg midt i tiden, der ellers skulle være så lykkelig.

Den 24-årige Josh Robison fra Utah blev far for første gang i torsdags. Men kort efter faldt han om med alvorlig hovedpine, og dagen efter blev han erklæret død. Det skriver KSL.com

Den unge studerende var tilstede, da sønnen Logan blev født og nåede at holde ham i sine arme. Men lykken varede desværre alt for kort.

Josh fik kort efter voldsomt ondt i hovedet og mistede bevidstheden. Lægerne opdagede en alvorlig blødning i hans hjerne, og han blev hasteopereret, men vågnede aldrig igen. Sent fredag aften besluttede familien at slukke for respiratoren, og Josh blev erklæret død.

Tilbage sidder hans hustru Erica i dyb sorg med den nyfødte Logan. Familien er hårdt ramt af tragedien, men venner af parret har startet en indsamling, der skal hjælpe den lille familie gennem den hårde tid. På GiveForward.com strømmer donationerne ind, og indsamlingen nærmer sig 50.000 dollar.

Josh blev syg med influenza-lignende symptomer i begyndelsen af december, men da han gik til lægen, viste det sig, at han havde en stafylokok-infektion, som havde ramt hjertet.

Han blev opereret, og familien troede, at det værste var overstået. Alle, ikke mindst Josh, var lykkelig over ,at han havde kræfter til at være med, da Erica gik i fødsel. Ingen havde regnet med, at det både blev første og sidste gang, han så sin søn.

Se TV-indslag om Josh Robisons tragiske død og flere billeder herunder: 

Dagens Gossip