Ung fisker får mystisk engel i sit net - politiet afslører hendes mørke fortid

Da en fisker fik øje på en dragende og mystisk kvindeskikkelse i vandet efter en solformørkelse i Indonesien, var han overbevist om, at han havde fundet en engel.

Den 21-årige fisker hev skikkelsen op fra vandet og tog den med hjem, hvor hans mor klædte den på og behandlede skikkelsen som et rigtigt menneske.

Englen blev hver dag klædt fint på i farverige tøj og med et tradionelt tørklæde om hovedet, og hurtigt begyndte der at gå forskellige historier i landsbyen om den mystiske kvinde – nogle folk havde hørt, at englen blev fundet grædende på stranden...

Læs også: Kan du spotte, hvorfor dette akavede billede har fået tusinder til at krumme tæer?

I Indonesien er der en udbredt opfattelse af, at solformørkelser er forbundet med den åndelige verden, og derfor var der tale om om en trist nyhed, da det lokale politi undersøgte sagen og dermed afslørede, at der var tale om en oppustelig sex-dukke.

- Den blev undersøgt af vores team. Det var et sexlegetøj, siger politichef Heru Pramukarno til et lokalt medie og forklarer, at ordensmagten konfiskerede den falske engel for at undgå 'potentielle kontroverser'.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip