Ung Hollywood-stjerne belønnes med utak

Sammenblanding af familie og penge volder nu Shia LaBeouf problemer.

En af hans onkler har misligholdt et stort lån og nu er der krig på kniven.

»Transformers«-stjernen lånte i 2009 sin morbror Barry Saide hele 800.000 dollars, men onklen løb fra aftalen om tilbagebetaling, hvilket for nogle måneder siden fik den 27-årige skuespiller og hans mor Shayna Saide til at slæbe deres slægtning i retten.

Nu svarer onklen med et modangreb. Barry Saide skriver til retten i New York, at nevøen og dennes mor blot er ude på at tryne ham økonomisk, selv om han hjalp dem mange gange før LaBeouf slog igennem i Hollywood.

»Jeg ville aldrig have lånt så meget som en dollar af dem, hvis jeg havde troet, at Shayne og Shia ville synke så dybt, at de forsøger at drive mig bankerot«, klager onklen i sit svarskrift og fortsætter:
»Før Shia blev filmstjerne, lånte jeg Shayne og Shia flere hundrede tusinde dollars, de kunne leve af«.

Ifølge LaBeoufs sagsanlæg skrev onklen under på et lånedokument, hvorefter han skulle tilbagebetale de 800.000 dollars i 15 lige store rater. Den første portion skulle falde i januar 2011 og den sidste april 2012. LaBeouf så imidlertid aldrig en nikkel og kræver nu hele gælden indfriet plus knap 40.000 dollars i renter. Onklen nægter at betale noget som helst.

Den utaknemmelige morbror skylder rundt regnet sin nevø 4,7 millioner kroner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip